Vi učestvujete u kreiranju Vaše kuhinje.

Na osnovu Vaših zahteva zajedno sa našim dizajnerima doći ćemo do najboljeg i najpraktičnijeg rešenja za Vašu idealnu kuhinju.

  • U ponudi imamo kuhinje od univera, puno drvo, farbanog medijapana, furniranog medijapana, hrastovog i bukovog masiv -a.
  • Kuhinjske frontove radimo i od farbanog stakla, stakla sa folijom, ogledala i dr.
  • Svi materijali mogu da se kombinuju u bezbroj varijanti.

Naše kuhinje postavljaju stručni majstori, stolari koji se pridržavaju svih uputstava savremene montaže kuhinja.

Rokovi isporuke naših kuhinja su jako kratki: 7-10 dana za univer, 15-20 dana za farbani medijapan, za hitnije slučajeve možemo se dogovoriti i za kraći rok isporuke.
Važno: Za sve naše kupce usluga prevoza i montaže naših proizvoda je besplatna.
Važno: Vaša kuhinja će stići u Vaš dom u tačno dogovoreno vreme koje smo ugovorom precizirali.

Kuhinja predstavlja centralno mesto u kući. Ona okuplja sve članove porodice. Jako često u poslednje vreme kuhinja okuplja i goste koji i zajedno sa domaćinima učestvuju u pripremi hrane.

Zato je važno da se prilikom projektovanja kuhinje napravi funkcionalno rešenje zasnovano na ergonomskim principima, a takođe i estetsko rešenje koje će ispuniti očekivanja korisnika.

Sve ove zahteve uspevamo da ispunimo koristeći najkvalitetnije materijale i opremu svetski poznatih brendova kao što su: EGGER, KAINDL, FUNDERMAX i opreme BLUM, HETTICH, GRASS, FGV i ostali.

Kuhinje možemo podeliti na razne načine, u osnovi to su dva tipa, klasične – tradicionalne i moderne kuhinje. Ukoliko pogledamo po materijalu od koga su napravljene, onda su to kuhinje od univera, kuhinje od medijapana bojenog poliuretanskim lakom, kuhinje od furniranog medijapana, kuhinje od masiva itd.

Za sam početak potrebno je da imate okvirne mere prostora u kome bi se našla kuhinja, sa pozicijom odvoda i dovoda vode. Ukoliko nemate pripremljeno rešenje mi ćemo se potruditi da na osnovu Vaših želja i dimenzija prostora nađemo najbolje moguće i izradimo kuhinju po Vašoj meri i želji. U prilici smo da formirano rešenje prikažemo u formi 3D modela, što će pomoći da bolje sagledate projekat.

Ono što sa ponosom izdvajamo iz našeg proizvodnog asortimana su kuhinje. Kuhinje koje mi izrađujemo karakteriše ekskluzivnost, moderan dizajn, vrhunski kvalitet i to su samo neke od karakteristika kuhinja koje možete naći u našoj ponudi. Svaka kuhinja je posebna priča jer je izrađujemo po Vašim željama, a kompletno osoblje je usmereno ka tome da dobijete kuhinju baš po Vašoj meri. Da bi adekvatno odgovorili svim izazovima, koje nam sa punim pravom postavljate, naše standarde smo podigli na najviši nivo, tako da se u naše kuhinje implementiraju proizvodi najpoznatijih kompanija iz ove branše.

Kuhinja je srce svakog doma. Ona je mesto okupljanja Vaše porodice u ova užurbana vremena kada sve manje vremena provodite zajedno. Ona je mesto gde se doručkuje na brzinu pre polaska na posao ili u školu, ali i centar svakog zajedničkog ručka. Kuhinja je sve češće i mesto okupljanja gostiju – centar druženja. Iz tog razloga, veoma je važno da na pravi način iskoristite prostor koji vam je na raspolaganju kako biste ga učinili komotnim, funkcionalnim i prijatnim. Ovo ćete postići tako što ćete odabrati prave materijale, elemente i dezene. Bez obzira na Vaš budžet, izvući ćemo maksimum kako bismo Vam omogućili da uživate u blagodetima Vaše kuhinje dugi niz godina. Kako ćemo to postići? Kuhinje po meri proizvodimo od materijala visokog kvaliteta po svetskim standardima. Vaša nova kuhinja može imati završnu obradu od masiva ukoliko želite klasičan izgled, a možete odabrati i medijapan sa furnirom od različitih vrsta drveta kao što su na primer hrast, orah, bukva ili neke egzotičnije vrste poput tikovine, ebonovine itd. Možete se takođe odlučiti i za medijapan lakiran u određenu boju sa željenim stepenom sjaja.

Vaša radna ploča, kao najvažniji deo kuhinje, može biti izrađena od različitih materijala. Shodno vašem budžetu, Vaša nova radna ploča može biti izrađena od prirodnog kamena, mermera, kompozitnih materijala pa sve do univera koji predstavlja najpristupačnije rešenje ukoliko imate ograničen budžet. Da bi Vaša kuhinja bila dugotrajna, pored kvalitetnih materijala za radne površine, neophodna je i ugradnja kvalitetnih šarki i mehanizama koji će moći da odole zubu vremena.

Kuhinje po meri su osnova našeg rada

Ceo proces počinje sa osmišljavanjem Vaseg prostora, a tu je tim Moj Ambijent koji će svoje zamisli i ideje ugraditi zajedno sa trudom svih ostalih zaposlenih i sa velikom posvećenošću će Vaš komad nameštaja biti proizveden u našoj radionici. Ono sto izdvaja Moj Ambijent nameštaja po meri jesu orginalna rešenja, preciznost u izradi i tačnost isporuke. Vodimo računa o svakom detalju, posebno o bezbednosti. Kuhinje po meri su prilagođene Vasem budžetu i odlikuju se visokim kvalitetom materijala, modernim dizajnom i maksimalnom iskorišćenošću Vašeg prostora.

U skladu sa revolucijom velikog izbora pomoćnog materijala koristimo Blum, Hettick i Fgv koji sa modernim okovima čine neizbežan deo Vaše kuhinje. Sudopere i Vaša radna ploča, kao najvažniji deo kuhinje, može biti izrađena od različitih materijala. Preporučujemo Blanco i granitne sudopere. Od Frontova nameću se Funder Max sa velikim izborom materijala od viskog sjaja i egger medijapan koji se farba u preko 500 nijansi. Vrata mogu biti od masiva koji moze Vašu kuhinju pretvoriti u retro ili vintidž dizajn. Besplatan izlazak na teren, uzimanje mera i 3D projektovanje kuhinje po meri. Besplatan transport i montaža izrađenog nameštaja.

Albumi – Kuhinje po meri.

Kliknite na sliku i upravljaljući strelicama pogledajte sve slike u navedenim albumima.

Želite i Vi nameštaj po meri?