DR Fructo

Preduzeće Trijera d.o.o. je osnovano 2009. godine sa sedištem u Novom Sadu, sa 50 zaposlenih i predstavlja jednog od vodećih proizvodjača alumijumske ambalaže u regionu, koje je, pored redovnog programa snabdevanja najvećih mesnih industrija u Srbiji, orijentisano na izvoz u Rusku Federaciju, kako aluminijumske ambalaže, tako i voćnih pirea.

Grafičke usluge Petrikon – Novi Sad

Petrikon je firma koja posluje na teritoriji Srbije pružajući kompletne grafičke usluge.Ukoliko svoje poverenje poklonite nama, mi obavljamo kompletan štamparski posao od pripreme za štampu preko štampanja, dorade, sve do isporuke. Cilj nam je da svi naši klijenti, po pristupačnoj ceni i u dogovorenom roku, dobiju kvalitetno dizajniran i odštampan material. Pri obavljanju posla u potpunosti poštujemo zahteve klijenata sa željom da sve ideje korisnika naših usluga budu realizovane u najkraćem roku i sa vrhunskim kvalitetom pruženih usluga. Odlika našeg stručnog tima je maksimalna profesionalnost, odgovornost, kompetetnost i rukovodjenje poslovnom etikom. Profesionalan tim je u mogućosti da kvalitetno obavlja posao uz permanentno napredovanje jer ima podršku savremenih tehnologija koje posedujemo, kako kad su u pitanju mašine tako i prateća štamparska i grafička oprema. Pratimo inovacije na svetskom štamparskom tržištu i neprestano ulažemo u nove tehnologije sa ciljem ostvarenja naše osnovne poslovne strategije, a to je konstantno podizanje nivoa kvaliteta proizvoda i usluga.

Alfa enterijer Novi Sad

ALFA ENTERIJER postoji od 2000. godine. Tokom godina rada smo proširivali svoj asortiman proizvoda kao i usluga koje možemo da pružimo našim kupcima. Od male porodične firme smo prerasli u preduzeće koje pre svega karakteriše kvalitet pruženih usluga.

Izlazimo u susret zahtevima potrošača. Akcenat je stavljen na zadovoljavanje potreba naših kupaca da izrade kvalitetan nameštaj sa ličnim pečatom, primenom najnovijih tehnologija i materijala što nam omogućava da pružimo kompletan servis našim kupcima.

Saradnja sa stolarskim radionicama kao i arhitektama, dizajnerima je nešto što je bio i ostao prioritet tokom godina rada, pa možemo da se pohvalimo velikim brojem stalnih kupaca, zahvaljujući kojima smo danas tu gde jesmo.